(P)OSEBNO: Anja Baltič, organizatorka

»Nasmeh nas nič ne stane, vendar čudežno deluje. Ne osiromaši tistega, ki ga poklanja, in obogati tistega, komur je namenjen.«

Sem Anja Baltič in tudi sama se rada smejim in širim dobro energijo med ljudi. Po končani srednji ekonomski šoli sem nadaljevala študij na zdravstveni fakulteti, smer ortotika in protetika. Že takrat se je nakazovala smer moje prihodnje zaposlitve, a sem svoje prve delovne naloge opravljala na drugih področjih. Delala sem v hotelu in kot vodja poslovne enote priznane slaščičarne v Ljubljani. Moje poslanstvo je bilo vedno delo z ljudmi. Po naravi sem zelo komunikativna, delavna in vedno pripravljena za nove izzive.

Pred kratkim se mi je ponudila edinstvena priložnost za delo v Ustni Medicini, kjer se izredno dobro počutim. Sama sem mnenja, da je za visoko kakovost, učinkovitost in uspešnost pomembno, da so cilji podjetja usklajeni z vrednotami zaposlenih.

V naši kliniki Ustna Medicina se strokovnjaki s področja zobozdravstva trudijo za vaš še popolnejši nasmeh in s tem dobro voljo.

Vizija klinike ni le dentalno zdravje, temveč nova filozofija o tem, kako lahko postane obisk pri zobozdravniku prijetna stvar. Ko pomislim na mučne obiske zobozdravnikov v mladosti in kako se ta pristop spreminja na bolje, sem ponosna, da lahko našim pacientom ponudimo več kot v preostalih klinikah.

Zadovoljstvo naših pacientov mi daje moč za nove podvige. Želim razširiti svoje znanje, kar v tako strokovno podkovani in pozitivno naravnani ekipi ne bo problem.

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor