P(OSEBNO): AJda Ambrožič

Dolga leta sem imela svoje podjetje in v času krize moja panoga ni preživela. Podala sem se na nove poti, ostajala sem pri zaposlitvah, kjer je delo z ljudmi vsakodnevno. Življenje ti postreže z vedno novimi izzivi, da ponovno poiščeš delo, ki te bo osrečevalo in v katerem uživaš.

Prvo srečanje z Ustno Medicino je bilo naključje. Hči pri ortodontu, da bo dobila *zvezdice*. Stanje zobovja in čeljusti je zahtevalo dodatne žičke v ustih, kar bi moji najstnici zagrenilo življenje. Rešitev v Ustni Medicini je prišla v obliki nevidnega aparata Invisalign. In mladost je še dalje brezskrbna.

V morju napisanih prošenj sem oddala tudi prošnjo v administracijo UM. Povabljena sem bila na razgovor in zdaj sem tu. V čudoviti mešanici dela s pacienti, v organizaciji, povezovanju zaposlenih in učenju zanimivih novih stvari.

Lastnika sta mi ponudila možnost in jaz sem jo sprejela. V UM sem dober mesec in moram napisati, da je najpomembnejše, da greš vsako jutro rad med ljudi, s katerimi prebiješ večji del dneva. Med prijetne sodelavce in k pacientom UM.

Ekipa terapevtov, asistentk, nasploh vseh, ki sodelujemo, je ekipa pozitivnih in prijetnih ljudi.

Ajda Ambrožič, organizatorka

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor