Pomlad v Dentoteki

Upam, da so maškare končno odgnale zimo in da bodo iz zmrznjenih tal začele kukati prve znanilke pomladi, ki bodo barvale naše sprehode. Za Savo, kamor z mojo psičko Taro, hodiva dihat svež zrak, smo poleg krasnih silhuet konjev na obronkih hipodroma lahko že uživali v tihem brstenju grmov in travnikov. Zimski mir in spokoj motijo tudi čedalje glasnejši ptički ter prezgodaj izrasli zvončki in teloh, ki neučakano pozdravljajo sonce in motijo monotonost zimskih barv.

Pozimi si zemlja odpočije, da spomladi s svežo energijo podpira rast in daje prostor za novo rojstvo, nove barve in sadove. Tudi v Dentoteki s pomladjo iz naših polic odhajajo nekateri Splatovi izdelki, da naredijo prostor novostim. V odhajanju so: Aromaterapija, Nordijske jagode, Likvum gel, Ingver, Čili in jagodna zobna pasta Dream. Pa brez skrbi! Splat pridno meša nove kombinacije sestavin v zobne paste, ki bodo dosedanje najljubše nadomestile z odliko! O prihodu boste seveda pravočasno obveščeni.

IZDELKE POIŠČITE V DENTOTEKINI SPLETNI TRGOVINI WWW.DENTOTEKA.COM ALI NAS OBIŠČITEV LJUBLJANI ALI NOVEM MESTU.

Naj pa vam predstavim tudi nekaj novosti, ki bodo prevetrile Dentotekine police!

Splat postaja okolju prijaznejše podjetje. Z mislijo na še večje zmanjšanje odpadkov je izdal novo linijo zobnih past Biomed BREZ EMBALAŽE in zobno ščetko z ročajem iz BAMBUSA!

Na Dentotekinih prodajnih policah in v spletni trgovini boste tako konec marca lahko poizkusili 3 nove zobne paste brez embalaže: COMPLETE CARE za splošno nego, WHITENING za beljenje in SUPER FRESH za remineralizacijo in svež dah.

V naslednji izdaji vam jih podrobneje predstavim!

Jaz že komaj čakam pomlad! In več svobode in objemov! Naj tiho brstenje, daljši dnevi in vedno več sončnih dni pomagajo pregnati zimo tudi iz naših teles.

Prisrčno dobrodošli v Dentoteko v Novem mestu in Ljubljani po toplino, nasvet in izvrstne izdelke za vaš zdrav in bolj bel nasmeh!

Tanja Bregar

Vodja Dentoteke

 

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor