DENTOTEKA je odprta 24 ur na dan in 7 dni v tednu!

Prišla je jesen, narava je odeta v prekrasne barve in kar vonjamo lahko že zimo. Poleg udobnih, toplih in mehkih oblačil moramo poskrbeti tudi za svoje fizično zdravje, zadovoljstvo in varnost.

 

V Ustni Medicini smo v zimskih mesecih še dodatno poskrbeli za varno in cenovno ugodno nakupovanje cenjenih gostov. Sedaj lahko svoje najljubše izdelke za ustno higieno izbirate tudi prek Dentotekine spletne trgovine – in to kar z 10-% popustom ter znižanim stroškom poštnine! 

Ko boste napolnili spletno košarico, ne pozabite uporabiti ekskluzivne kode UM10, ki velja do konca 2020!

 

Na voljo so vsi izdelki, ki jih sicer najdete na policah prodajaln na Nazorjevi ali v Novem mestu, cene ostajajo nespremenjene, naročene izdelke Vam dostavimo najpozneje v dveh dneh, pri nakupu nad 35 evrov pa prejmete izdelke brez stroška poštnine. 

 

V obeh prodajalnah smo Vam spet na voljo tudi za osebni nakup in svetovanje. Dentoteka v Novem mestu dela kot običajno, v Ljubljani pa po skrajšanem delovnem času od 9.00 do 17.00.

 

Prisrčno dobrodošli v Dentoteko! Ostanite zdravi in veliko se smejte; po svoje, z drugimi in za druge. Polepšajmo si mrzle in meglene dneve z nasmehom.

 

Tanja Bregar

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor