Pomen zdravja ustne votline

Vas skrbi, da ste tudi vi s staranjem obsojeni na izgubo zob? Ustno zdravje je izjemnega pomena za dobro duševno in telesno počutje človeka, vpliva pa tudi na naše odnose z drugimi ljudmi. Zanemarjeno in nepopolno zobovje ali celo brezzobost vodi v izgubo dobrega počutja in samozavesti. Moteno je lahko celo naše delovanje v družbi. Zato v Ustni Medicini paciente obravnavamo celostno. Na eni strani zdravimo že nastale težave, na drugi pa preprečujemo, da bi do težav sploh prišlo.

Da bi se izognili vsem neprijetnostim in skrbem, ki jih povzročajo zobne bolezni, v Ustni Medicini z diagnostičnimi pregledi ugotavljamo stanje vaše ustne votline. Bolezni ustne votline so namreč pogosto očem skrite, zato z napredno tehnologijo pregledamo trenutno stanje in vas poučimo o pravilni higieni ter pasteh na katere morate biti pozorni. S pravilno higieno, rednimi pregledi in takojšnjim odpravljanjem težav, boste ohranili zobe zdrave tudi v starosti.

Pomen ustne higiene je znan že zelo dolgo. Vzrok verjetno leži v dejstvu, da je zobna bolečinana na lestvici bolečin uvrščena med najhujše, kar jih lahko izkusimo. Pomembno je, da skrbimo ne le za trda zobna tkiva, ampak tudi za obzobna in ostala tkiva v ustih. Že tradicionalni medicinski sistemi, kot je 5000 let stara indijska ajurveda, dajejo velik poudarek ustnemu zdravju, saj naj bi stanje ust vplivalo na celoten organizem.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha