par

Moj prvi poljub

Svoj prvi poljub sem doživela ob koncu osmega razreda. Bil je prijetno topel junijski dan in ravno smo zaključili eksterno preverjanje znanja. Nanj imam zelo lepe spomine, saj sva z najboljšo prijateljico skupaj načrtovali najin podvig. Obe sva se namreč spogledovali s simpatijama iz istega razreda, veliko smo se družili kot prijatelji, sošolci in ne nazadnje kot parčki iz šolskih dni. Odločili sva se, da želiva prvi poljub okusiti preden odideva v srednjo šolo.

Spominjam se, da sem bila zelo živčna in sem dolgo odlašala, ker se mi je na televizijskih ekranih zdelo poljubljanje velika znanost. V nestrpnem pričakovanju sva se s prijateljico bodrili ter iskali nasvete in pogum.

Bilo je kratko in sladko,  pravzaprav se mi ni zdelo prav nič posebnega. Priznam, da je bilo na televiziji videti vse skupaj veliko bolj zanimivo.

Z omenjenim fantom sva še danes prijatelja, kot soseda se vidiva skoraj vsak dan in velikokrat se nasmejeva do solz, ko obujava dogodivščine iz šolskih dni.

e-obvestila

Želite prejemati najnovejše članke o ustni higieni in napredkih v zdravljenju zobnih težav? S prijavo na e-obvestila boste že postali del družine Ustne Medicine.