Poskrbite za varno beljenje vaših zob

Beljenje zob

Lep in iskren nasmeh je najlepše ličilo našega obraza, zato si marsikdo želi lepe, bele zobe, nekateri tudi bleščeč nasmeh filmskih zvezd. Za prepričljiv in sproščen nastop je pomembno, da se počutite samozavestno, kar omogočajo lepo negovani in beli zobje, ki vas pomladijo in polepšajo.

Rumeni zobje simbolizirajo navade in naš življenjski slog. Kajenje, pitje kave in čaja, hrana z močnimi barvili ter življenjski slog povzročajo zabarvanje zob. Beli zobje po drugi strani simbolizirajo zdravje, kar se stereotipno povezuje z lepim in bleščečim nasmehom. Beljenje zob zato postaja vse bolj priljubljeno, saj si vsi želimo imeti lep, zdrav in bleščeč nasmeh.

Na trgu lahko najdemo veliko proizvodov, ki obljubljajo sijoč nasmeh, vendar moramo biti pri njihovi uporabi zelo previdni. V Ustni Medicini odsvetujemo domačo uporabo različnih proizvodov za beljenje zob, saj nekakovostni izdelki lahko poškodujejo zobno sklenino in pustijo trajne ter nepopravljive posledice.

Na srečo imamo danes na voljo varne in neškodljive metode beljenja, s pomočjo katerih vrnemo zobem naravno belino. V kliniki Ustna Medicina svetujemo beljenje zob po sistemu opalescence. Gre za hitro (izvede se v eni uri) in nebolečo tehnologijo posvetlitve zob, ki je popolnoma nedolžna do umetnih zobnih struktur, kot so krone, zobne luske in mostički.

Opalescence metoda je:

1. POPOLNOMA VARNA: Brez posebne dolgotrajne preobčutljivosti, ki bi bila posledica beljenja.

2. UČINKOVITA: Kombinacija izključno za ta poseg izdelanega belilnega gela in nežne modre svetlobe, ki sveti v specifičnem svetlobnem spektru, zagotavlja še nikoli dosežene rezultate v estetskem zobozdravstvu.

3. DOLGOTRAJNA: Študija je pokazala, da kar v 88 odstotkih primerov rezultati ostanejo enaki in vidni po šestih mesecih.

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor