hrana

Ali res rabim prehranska dopolnila?

Ljudje pogosto živimo v preteklosti – to se zgodi, ko nikakor ne moremo preboleti nečesa, ali pa slavimo dogodke iz mladosti, ki so že zdavnaj mimo. In, žal, pogosto to počnemo tudi pri hrani.

Veliko ljudi je mnenja, da s hrano dobimo dovolj vitaminov in mineralov. Naše babice in dedki niso jemali prehranskih dopolnil, pa so cele dneve delali na polju in kljub temu bili zdravi. Hmm, vem da težko, vendar moramo sprejeti, da so ti časi že mimo. Da ne govorimo o dejstvu, da se je življenjska doba človeka v zadnjih 50 letih podaljšala – prav s pomočjo prehranskih dopolnil in seveda napredka v medicini.

Vadba je odlična za naše telo, vendar ga moramo po njej ustrezno nahraniti. Ne samo z zdravo, ekološko pridelano hrano, vendar tudi z drugimi hranili, ki nam bodo pomagala delovati čez dan. Priporočamo, da začnete s proteini. Ti niso namenjeni samo »mišičnjakom«. Poskusite veganske Organic VEGE proteine iz konopljinih, riževih in grahovih proteinov. Organic RICE (riževe) proteine pa lahko za zajtrk zmešajte v kosmiče, smoothie ali okusen shake.

Ker poleg beljakovin potrebujemo tudi probiotike in prebiotike ter obilo mineralov, vam svetujemo Življenjski napitek Terra Nove. Zeleni napitek poskrbi, da vnesete v telo vse potrebne vitamine.

Ko energija upade, namesto zlobnih ogljikovih hidratov, poskusite Cinnamon Seed ali Chocolate seed semena. Mešanica sončničnih in bučnih semen z okusnim posipom poskrbi za dvig energije in umiri lakoto.

Vse izdelke dobite tudi pri nas v Dentoteki.

Monika Benedičič, vodja Dentoteke

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha