… saj vsak izgubljen trenutek lahko pusti dolgoročne posledice na vašem zdravju. Česar pa si zagotovo ne želite! Ljudje se premalokrat zavemo, kako pomembno je zdravje naših zob in obzobnih tkiv, ki lahko pomembno vplivajo na zdravje celega telesa.

POSKRBITE ZA SVOJE

USTNO ZDRAVJE ŠE DANES ...

Se zavedate kakšne posledice ima na vaše zdravje neprimerna oskrba ustne votline? Se zavedate, kakšno škodo vašemu telesu lahko povzročijo hitri estetski popravki, brez da bi predhodno pozdravili obolele dlesni in zobe? Redna oskrba je bistvena, zato smo za vas pripravili posebno knjigo, ki jo boste z veseljem listali ob skodelici kave ali čaja!

OGLEJTE SI SPODNJI VIDEO IN SE SAMI PREPRIČAJTE, DA TO KNJIGO ENOSTAVNO POTREBUJETE!

Ali vas je strah zobozdravnika?

1

2

3

4

5

Je od vašega obiska zobozdravnika minilo več kot 5 mesecev?

Ste kdaj razmišljali o obisku zobozdravnika na Hrvaškem?

Vas je strah, da bi s starostjo začeli izgubljati zobe?

Ste nezadovoljni

s svojim nasmehom?

Obljubljamo, da boste s to knjigo začeli na zobozdravstvo gledati popolnoma drugače. S pravega zornega kota. Kot uporabniki zobozdravstvenih uslug boste imeli v roki orodje, s katerim boste lažje začeli pot do popolnega ustnega zdravja, ki si ga zaslužite. Na zobozdravnike pa boste začeli gledati kot na strokovnjake, ki smo na vaši strani z željo, da na čim bolj eleganten način poskrbimo za vaše zdravstvene in tudi čustvene potrebe.

Ste vsaj na 1 vprašanje odgovorili z DA?

Potem je odločitev na dlani.

Izpolnite spodnji obrazec in naročite BREZPLAČEN izvod knjige, s katero vam bomo odgovorili na vsa vprašnja povezana z vašim ustnim zdravjem.

 

Zagrizel sem v knjigo in z največjim užitkom zobal in žvečil teme, ki jih avtorja ponujata v razmislek

Marko Mandić

slovenski gledališki in filmski igralec

Knjiga je odličen vodnik po razumevanju stanja in odnosov v zobozdravstvu na relaciji pacient –zobozdravnik. 

Doc. dr. Andraž Kocjan

nanoznanosti in nonotehnologije

Knjiga, ki odgovarja na vsa tista vprašanja, ki jih želimo postaviti svojemu zobozdravniku, a se nanje spomnimo šele takrat, ko že zapustimo ordinacijo. 

Mag. Tea Miška

direktorica Tela Vital

Ko jo bodo prebrali tudi vsi pacienti, bo to verjetno pomenilo, da se je sistem končno spremenil

David Dovšak

dr. med. specialist maksilofacialne kirurgije

ZAKAJ BI VSAK MORAL PREBRATI KNJIGO COFFEE&TEETH?

Bi se radi končno usedli na zobozdravniški stol mirni in prepričani, da ste na pravem mestu?

Knjiga, ki je lahko kmalu v vaših rokah, vam bo odkrila, zakaj se pacienti zobozdravnika bojite oziroma vsaj izogibate, kje tiči razlog za nezadovoljstvo pacientov in predvsem zakaj niste vi tisti, ki ste za to krivi?

Že od samega začetka obstoja klinike sta naju povezovali jasna vizija in smisel skupnega sodelovanja. Ta je, ne samo popravljati zobe in dostavljati takšne rešitve, ki si jih pacienti zaslužite, ampak predvsem razširjati zavedanje o pomenu ustnega zdravja za vaše splošno blagostanje.

Pri delu, predvsem pa pogovoru s pacienti smo ugotovili dve, zelo pomembni resnici. Prvič, da večino ljudi ne zanima samo, kakšne rešitve obstajajo za njihove ustne probleme, ampak predvsem, zakaj so te rešitve smotrne. Z drugimi besedami, želeli so vedeti več kot samo iz kakšnega materiala bo bela plomba in katero keramiko priporočamo za njihov popoln nasmeh. Želeli so vedeti, kaj se dogaja v njihovih ustih in telesu, da imajo trenutno takšno stanje, kot ga imajo. Želeli so prevzeti aktivno vlogo na poti do optimalnega dolgoročnega ustnega zdravja. Prevladujoči problem, ki so ga imeli pa je bil, da jih o tem nihče do sedaj ni poučil. Nihče si ni vzel dovolj časa, da bi jim pojasnil vzroke, procese, tveganja, zaplete in rešitve. Zato so na naš drugačen pristop v zobozdravstvu gledali kot na prihod angela v njihovo življenje. Zobozdravstvene rešitve so za njih usluga, ki zahteva odnos in čimmanjše tveganje.

Druga resnica, ki smo jo ugotovili, pa je pravo nasprotje prve; med Slovenci in Slovenkami je še vedno ogromno tistih duš, ki na zobozdravstvo gledajo kot na nujno zlo, ki bi ga radi izkusili kar se da poredko. Zobozdravniku pridejo, ko nekaj zaboli oziroma začne motiti. Želijo čimhitrejšo rešitev, po možnosti z minimalnim finančnim vložkom. Ne glede na nianse, pa velja, da je njim zobozdravnik prej podoben hudiču in obisk zobozdravstvene ordinacije spominja na sprehod v pekel. O angelu ni govora. Zobozdravstvene rešitve so za njih izdelek, ki ne zahteva razmisleka o tveganju ter odnosu.
Ne glede na to, katera resnica pripada vam, pa velja, da je tako za izzive prve skupine, kot za izzive druge, krivo slabo sodelovanje in še slabša komunikacija med zobozdravniki in pacienti.
 
Zato smo se odločili, da bomo temu naredili konec?

Odločili smo se, da bomo vaše izzive pretvorili v priložnosti. Zato je nastala Ustna Medicina in sedaj tudi ta knjiga. Knjiga, ki se imenuje Coffee and Teeth.

Zakaj takšen naslov, vam razložimo kasneje.
 
Najprej pa kratko, a pomembno opozorilo!!

Če pričakujete od knjige kriminalno zgodbo, kjer se bo na koncu odkril morilec, potem ta knjiga ni za vas. Prav tako ta knjiga ni ljubezenska zgodba po vzoru Danielle Steel, še manj pa sledi vzorcu sage 50 odtenkov sive. Če pričakujete karkoli od tega, potem vas moramo razočarati. Niti Sebastjan, niti Matej ne premoreva takšnih literarnih zmožnosti.
Povemo pa vam lahko, kaj smo napisali……

Napisali smo zgodbo, ki govori o sodelovanju, o odnosih, o pravilnem in predvsem kritičnem razmišljanju. Napisali smo zgodbo o pacientih, ki ne vedo kaj vprašati, o zobozdravnikih, ki ne vedo ali pa nimajo časa odgovoriti ter o ustnem zdravju, katerega si zasluži vsak od nas.

In če smo opravili svoje delo dobro, potem ni daleč prihodnost, ko se bomo zobozdravniki in pacienti lahko vsedli za skupno mizo in v medsebojenm zaupanju spili ali kavo (Coffee) ali čaj (Tea). Čeprav smo zobozdravniki kava in ste pacienti čaj, pa to ni razlog, da ne bi skupaj stremeli k istemu cilju.

Želimo na vam primeren način doseči zdravje v ustih. Želimo, da pridete do spoznanja, da smo zobozdravniki na vaši strani. Zato je napisana na način, ki koristi tako vam kot zobozdravnikom.

Kaj konkretno vam ta knjiga ponuja?

Odgovore na vsa tista vprašanja, ki jih pacienti najpogosteje postavljate oziroma želite vprašati, pa za odgovore ni časa, poguma ali motiva.

Poleg tega pa vam bomo odkrili odgovore na vsa druga vprašanja, ki jih ne postavljate, pa bi jih morali. Ko boste prebrali to knjigo boste postali lastnik jasnega vpogleda v vaše ustno zdravje kot tudi tega, kakšen odnos in uslugo pričakovati v zobozdravstveni ordinaciji.

V izogib temu, da bi se nad vašo glavo pojavil velik vprašaj, ko vam zobozdravnik razlaga določena stanja in rešitve, pa smo priložili tudi slovar izrazov, ki jih v zobozdravstveni ordinaciji največkrat slišite in so razlog temu, da na kavi s prijatelji, ko vas vprašajo, kako je bilo pri zobozdravniku rečete:”Super, samo razumela nisem pa nič…..”

V Ustni Medicini smo predani enemu samemu cilju; to je izboljšati počutje pacientom, ne samo našim, ampak vsem, ki obiskujete zobozdravnika oziroma nameravate to storiti v prihodnosti. Zato vam ponujamo koristne, še več, neprecenljive informacije, ki vam bodo pomagale pravilno se obnašati glede ustnega zdravja.

Tako zelo verjamemo v moč pravilne usmeritve, da vam bomo knjigo poslali na vaš naslov BREZPLAČNO!

Tako je. Vzemite to kot naše darilo. Edino kar boste plačali je poštnina, po prevzemu. Pošteno?
Se sprašujete, kje je trik? Zakaj to počnemo?

Drage gospe in dragi gospodje, trika ni. Enostavno smo se odločili, da ljudem, vam, damo nekaj nazaj. Zobozdravstvo je prekrasen poklic, ki nas je obdaril z nešteto strokovnimi darovi in izzivi. Prav je, da se tudi našim pacientom zahvalimo na tak način.

Verjemite, knjiga vam bo pomagala sprejeti prave odločitve glede vašega ustnega zdravja.
Zato izpolnite obrazec oziroma povezavo na posebno naročilno stran spodaj in že danes vam bomo poslali na vaš naslov knjigo Coffe&Teeth. Knjigo, ki je v slovenskem prostoru še ni bilo. Knjigo, ki je nastala kot posledica 27 letnih izkušenj in v sodelovanju z več kot 6.500 pacienti, ki so nam do sedaj že zaupali skrb za njihovo ustno zdravje.
 
Aha, en trik pa je…..bodimo pošteni. V tej vseslovenski kampanji imamo na voljo samo 500 knjig. Ko zaloge poidejo, poidejo.

Zato nič čakat in ukrepajte takoj.

Vedite, zobozdravniki smo dejansko na vaši strani. Tu smo zaradi vaših koristi in vašega dolgoročnega ustnega zdravja.
Da, danes je to popolnoma uresničljivo. Čeprav se v trenutni organizaciji zobozdravstva velikokrat počutite kot “Anglež v New Yorku”, kot opisuje istoimenska pesem Englishmen in New York, naj postane sodobno obiskovanje zobozdravnika nekaj prijetnega in konstruktivnega.

Hvala za čas, ki si ga boste vzeli za branje knjige. Upamo, da vam bo v pomoč pri izbiri primernega zobozdravnika.
 
Uživajte v branju knjige!